Hva er StartIT?

StartIT er Start NTNUs arrangement rettet mot IT-ideer. De siste tiårene har IT eksplodert, og markedet er i stadig vekst. Hvordan kan vi som studenter være med på å ryste markedet, skape nye, spennende og innovative IT-bedrifter? På StartIT gir vi deg svarene på nettopp dette, og motivasjonen til å selv komme i gang med egen bedrift.

Foredrag

StartIT inviterer kjente og spennende foredragsholdere. Disse er med for å inspirere studentene til å ta det steget mange ikke tør ta. Tidligere foredragsholdere inkluderer Steve Wozniak, JottaCloud, Mathias Mikkelsen og mange fler.

Mingling og nettverk

På StartIT vil du møte mennesker som har en idé eller som har et ønske om å en dag bli gründer. Du trenger ikke ha en idé eller et ønske om å bli gründer for å delta, men forhåpentligvis vil kvelden tenne en liten flamme. Dette gir alle mulighet til å knytte viktige kontakter for fremtiden.

Konkurranser

For å gi ekstra motivasjon til å delta aktivt i minglingen krydres StartIT med ulike konkurranser med flotte premier! Tidligere har blant annet kveldens beste instagrambilde blitt premiert med en splitter ny Macbook Pro Retina.

StartIT vår 2016

 

StartIT arrangeres på vårsemesteret, og neste arrangement blir derfor ikke før i 2016, men stay tuned. Vi oppdaterer så fort vi får inn foredragsholdere og spennende nyheter.