Hva er StartIT?

StartIT er et arrangement som har hovedfokus på innovasjon i teknologiverdenen. Hit kommer flinke foredragsholdere med ulik bakgrunn for å formidle sin kunnskap. Her vil man lære om livet som gründer, teknologiske trender og moderne problemløsingsmetoder. Arrangementet skal fungere som en arena der gründere og studenter kan møte hverandre, danne team og starte sine egne eventyr.

Programoversikt

2018

Lokale - Radisson Blu Royal Garden

Årets StartIT finner sted på Radisson Blu Royal Garden den 12. april. Med store og fine lokaler er det duket for en kjempebra konferanse med foredragsholdere og caser som engasjerer enhver student.

Foredragsholder - Dhairya Dand

Den første foredragsholderen som er klar for årets StartIT er den indiske oppfinneren Dhairya Dand. Dhairya Dand er en 28 år gammel oppfinner fra India som holder til i USA. Han har vært med på å utvikle blant annet Amazons Alexa, i tillegg til at flere av hans teknologier har endt opp som egne selskaper, eller blitt tatt i bruk av andre. På grunn av dette har Dhairya kommet inn på Forbes eksklusive 30 under 30-liste to ganger. En gang for Design, og en gang for Manufacturing and Energy.

Dhairya kommer til å snakke om sine oppfinnelser og deres historie, i tillegg til å fortelle litt om hva som skal til for å lage noe selv og hvordan utvikle idéer på egenhånd. Vi gleder oss veldig til å se Dhairya Dand på årets StartIT.

Sponsorer

Foredrag

StartIT inviterer kjente og spennende foredragsholdere. Disse er med for å inspirere studentene til å ta det steget mange ikke tør ta. Tidligere foredragsholdere inkluderer Steve Wozniak, JottaCloud, Mathias Mikkelsen og mange fler.

Mingling og nettverk

På StartIT vil du møte mennesker som har en idé eller som har et ønske om å en dag bli gründer. Du trenger ikke ha en idé eller et ønske om å bli gründer for å delta, men forhåpentligvis vil kvelden tenne en liten flamme. Dette gir alle mulighet til å knytte viktige kontakter for fremtiden.

Konkurranser

For å gi ekstra motivasjon til å delta aktivt i minglingen krydres StartIT med ulike konkurranser med flotte premier! Tidligere har blant annet kveldens beste instagrambilde blitt premiert med en splitter ny Macbook Pro Retina.