Vi i Start NTNU ønsker deg velkommen til StartIT 2015.

 

Påmelding finner du på denne lenken: https://startntnu.hoopla.no/sales/startit15/

Dresscode: Casual

Det vil bli servert mat og drikke, og ikke minst superinspirerende foredrag fra flere aktører. Blant disse finner vi:

 

Mathias Mikkelsen

Mathias er en gründerspire uten like. Han kommer rett fra Silicon Valley, IT-bransjens vugge, for å fortelle sin historie. Med solide apper som Timely og Sporty bak seg har han gjort det stort internasjonalt. I tillegg vil du som deltaker få mulighet til å stille Mathias nettopp de spørsmålene du har undret deg over. 

 

Alf Inge Wang

Alf Inge er selve hjernen bak suksessen Kahoot. Som student har du helt sikkert opplevd en Kahoot i en av dine forelesninger. Den interaktive måten å lære på har spredd seg raskt internasjonalt og blitt intet mindre enn en enorm suksess. Dersom du vil høre historien bak hvordan noe så populært som Kahoot blir til er det bare å møte opp 12.mars.

 

Alexandre Dalyac

Alexandre er en av to gründere bak bedriften Tractable. De sikter seg inn på å gjøre det stort i et såpass ulendt terreng som kunstig intelligens og deep learning er. Deres løsning vil kunne revolusjonere utallige fagfelt og automatisere hverdagen til en hel hord mennesker. Ønsker du å lære mer om disse fagfeltene og samtidig få en innføring i hvordan man kan bygge bedrifter som vil endre fremtiden? Da er StartIT rett plass for deg.

 

I tillegg til disse spennende foredragsholderne kommer Entrepreneur First i form av Anne Marie Droste for å fortelle om sitt arbeid. Entrepreneur First er en bedrifts-inkubator/aksellerator som holder til i London. De håndplukker de beste tekniske studentene i Europa og setter sammen bedrifter som revolusjonerer måten vi tenker IT på. Til sammen har Entrepreneur First en bedriftsportefølje som er verdsatt til over 100 millioner dollar. Kom på StartIT for å lære mer om EF og deres arbeid. Anne Marie vil også gi tips og triks på veien mot å starte egen bedrift. Hvem vet, kanskje er det en dag du som sitter i London og revolusjonerer IT?

 

Hva er StartIT?

 

StartIT er et arrangement i regi av Start NTNU hvis mål er å inspirere studenter til å satse på IT-relaterte ideer. På StartIT får du høre spennende foredrag fra relevante personer innen fagmiljøet, og du er garantert å få en god dose inspirasjon. 

 

Tidligere foredragsholdere inkluderer JottaCloud, Avegant Glyph, Steve Wozniak og flere som har vært med på å skape revolusjonerende produkter og bedrifter. Denne egenskapen har vi troen på at lever i alle og enhver, man trenger kun de riktige verktøyene, den rette motivasjonen og det riktige teamet. Alle disse tingene kan du få på StartIT. Du vil nemlig også få muligheten til å prate med NTNU-studenter som er minst like motiverte og inspirerte som deg. Kanskje dere sammen kan skape noe stort og revolusjonerende?

 

Vi i prosjektgruppen StartIT gleder oss stort til 12.mars. Meld deg på og møt opp, vi lover