SoPro 2018

Scandic Lerkendal, 5. mars. Påmelding åpner førskommende mandag, 10:00!
Påmelding
Norges mest lærerike og inspirerende konferanse om sosialt entreprenørskap for studenter

Vil du være med å finne nye løsninger på viktige samfunnsproblemer? Sitter du med en iver etter å hjelpe andre? Eller er du bare interessert i å finne ut hva sosialt entreprenørskap faktisk er? Da bør DU komme på SoPro 2018!

SoPro, som står for sosial profitt, er en dagskonferanse der temaet er sosialt entreprenørskap. Det overordnede temaet for årets konferanse er sirkulær økonomi, og det blir foredrag og case spesielt forbundet med dette. Tema fra fjoråret var barn og ungdom.

Billettene er gratis, og det vil også være inkludert middag. Konferansen foregår på norsk. Som en avslutning på dagen vil det også være et musikalsk innslag.

Årets foredragsholdere:

I år får vi besøk av Chris Klemmetvold fra Medarbeiderne, en bedrift som kun ansetter mennesker med rusbakgrunn.

I tillegg kommer Simen Knudsen fra Infinitum og Floke by Æra. Han arbeider innen flere aspekter av sosialt entreprenørskap, men har særlig fokus på plast i havet og resirkulering.

Simen Knudsen

Chris Klemmetvold

Takk til våre sponsorer!

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Hva er sosialt entreprenørskap?

Sosialt entreprenørskap er entreprenørskap som bidrar til å gi en varig løsning på problemer knyttet til sosiale og samfunnsmessige utfordringer ved hjelp av virkemidler fra forretningsverdenen. Innen feltet blir suksess målt i både sosial og økonomisk verdiskaping.

Møt andre engasjerte studenter

Til SoPro kommer ulike studenter på tvers av utdanningsinstitusjoner, alder og politisk standpunkt. I tillegg oppfordres gründere, næringsliv og akademika til å delta. Med andre ord, en unik og mangfoldig arena!

Casekonkurranse

Casekonkurransen er en viktig del av SoPro-konferansen, og er en mulighet for deg som student til å prøve deg som sosial entreprenør i praksis. Her kan du sammen med din gruppe løse utfordringer knyttet til aktuelle problemstillinger.