SoPro 2019

Scandic Lerkendal, 18. mars. Påmelding åpner mandag 4.mars
Påmelding

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Case-konkurransen for sosial profitt!

Norges mest lærerike og inspirerende konferanse om sosialt entreprenørskap for studenter

Vil du være med å finne nye løsninger på viktige samfunnsproblemer? Sitter du med en iver etter å hjelpe andre? Eller er du bare interessert i å finne ut hva sosialt entreprenørskap faktisk er? Da bør DU komme på SoPro 2019!

SoPro, som står for sosial profitt, er en dagskonferanse der temaet er sosialt entreprenørskap. Hit inviteres alle studenter ved NTNU til å møte sosiale entreprenører og virksomheter. I kombinasjon med faglig foredrag, mingling, underholdning og middag, får studentene muligheten til å prøve seg som sosiale entreprenører i praksis gjennom en casekonkurranse.

Billettene er gratis, og det vil også være inkludert middag. Konferansen foregår på norsk.

Underholdning med Henrik Thodesen


I år kjører vi igang med sofaprat under middagen. Med oss har vi selveste Henrik Thodesen. Som skuespiller, komiker og tidligere programleder i P3-morgen, kan vi love en kveld full av latter og glede!

Foredrag med Øyvind Sandvold fra Ferd​


Øyvind Sandvold representerer Ferd, og han skal holde et foredrag om hva det vil si å jobbe i en sosial bedrift. Ferd er et familieed norsk inversteringsselskap som satser på verdiskapende eierskap i virksomheter og finansielle investeringer. I tillegg til den kommersielle har konsernet et omfattende for sosialt entreprenørskap.

Takk til våre samarbeidspartnere!

Hva er sosialt entreprenørskap?

Sosialt entreprenørskap er entreprenørskap som bidrar til å gi en varig løsning på problemer knyttet til sosiale og samfunnsmessige utfordringer ved hjelp av virkemidler fra forretningsverdenen. Innen feltet blir suksess målt i både sosial og økonomisk verdiskaping.

Møt andre engasjerte studenter

Til SoPro kommer ulike studenter på tvers av utdanningsinstitusjoner, alder og politisk standpunkt. I tillegg oppfordres gründere, næringsliv og akademika til å delta. Med andre ord, en unik og mangfoldig arena!

Casekonkurranse

Casekonkurransen er en viktig del av SoPro-konferansen, og er en mulighet for deg som student til å prøve deg som sosial entreprenør i praksis. Her kan du sammen med din gruppe løse utfordringer knyttet til aktuelle problemstillinger.